Selasa, 17 Mei 2011

Fences : Atur Desktop Korang

Aku nak share satu software yang aku sangat2 suka. tapi aku lagi suka pompuan tau. Balik kat software tu, kalau korang punya desktp semak macam tong sampah, korang bleh la guna software ney. Aku cakap sebab aku punya desktop pun macam tong sampah sebelum aku pakai software ney.
screen
Korang boleh download kat link ney. Aku tolong bagi tau ajer, tak dapat aper pun.
Adios.

2 ulasan:

peep berkata...

mane link nye ayam?

esanudyn@the kunyit berkata...

sori tak perasaan, thanks peep!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...