Sabtu, 23 April 2011

Konspirasi Email 1 Malaysia

Assalamualaikum,

tricubes

Fuhh, kecoh betul sekarang pasai Najib buat Email Malaysia. Aku mula2 malas nak tau, tapi lama2 jadi makin bes plak. Jadi macam kes video seks yang diterbitkan TRIO.

Macam2 timbul dan terbongkar. Rupanya bodoh menlatun-lantun jugak diorang ney. Nak tipu, tapi tak kena gaya. aku bukan la pro sangat pasai politik bhai, tapi dah makin lama makin bes aku pun join la.

Kita balik pasai email tu. Aku ada baca blog ney dan dapat tau yang pemilik Tricubes tu qupa2 adik si Najis! What da….. yup, syarikat tu dikatakan dah nak bankrap c dah. Kalau korang tau pasai Bursa Saham Malaysia. Korang cuba cari apa tu status syarkat GN3. Aku tak la pandai sangat, jadi aku tak tau. Tapi dari apa yang aku dapat info. Syarikat tu memang dah teruk, taun lepas, diorang RUGI BERSIH SEBANYAK RM 3.5 JUTA SAHAJA. Skit jerk an?

Jadi, bila dah ‘untung’ sampai macam tu, Bursa Malaysia pun bagi warning letter. Ala, kalau korang slalu skip kelas slalu la korang dapat surat tu.

Jadi, bagi membantu mengelakkan dari ditarik balik dari Bursa Malaysia, Najis telah member dana secara tidak lansung mean dia bagi dari arah lain DUIT KITA BAYAR CUKAI sebanyak RM 50 JUTA SAHAJA. Sikit jekan? Jadi, PRU depan korang pangkah la Najis lagi sekali kalau korang nak kena ROMPAK macam tu lagi.

duit

Najis ney bijak macam Pak Belalang, bijak TEMBELANG orang. Lepas tu cakap tak pakai duit kera-jaan. Fuhh hebat sekali lakonan dia. Buleh dapat anugerah PENIPU tahunan.

Korang yang bijak laksana…… ah, aku tak tau … bru bgun jer ney. Korang piker, syarikat yang ‘untung’ banyak tu, nak buat projek amal? Patut ker? Tepuk dada tanya kepala otak.

Yang agak menyeronokakn, Najis telah berjaya menyelamatkan syarikat. Lepas jer dia buat pelancarran, korang teka saham Tricubes melonjak banyak mana? 10? 21?90? salah salah. Ala korang ney, jagan buat spoil. Tak sampai banyak tu pun skit jer. Ader la dalam 491% SAHAJA. Skit jer. Korang tak payah nak risau.

graph

Jadi, Najis telah berjaya menjalankan tugas sebagai seorang abang kepada adik yang dalam kesusaha dengan menggunakan duit KITA. Ala, kita kan pemurah. Skit jer dia ambil duit kita, 50 JUTA AJER PUN.

Jadi, kuasa kat tangan korang macam mana korang corak politik Negara kita. Sama ada kita nak kena ROMPAK plak lepas ney itu atas korang. KUASA DI TANGAN KORANG.

save our money

Chow.

Wassalam.

1 ulasan:

peep berkata...

ko buat lawak pe san.. tulis la link kt shoubox tuhh.. mcm ne org nk kenal..haa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...