Selasa, 3 Mei 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

abc

Aduhai, dah jadi trend ke apa aku tak tau, tapi memandangkan aku telah ditag dalam post kawan aku(hampeh, panggil aku nepal jaga ko kalu ko balik sini!), jadi aku pun buat la jugak.(penat cik kak oi wat 3 post)

Ok, aku sebenarnya tak tau sangat pasai minah ney. Tapi aku cuma nak wat review pasai blog dia ajer.

Bagi blogger baru macam aku, tengok dia punya follower sampai cecah 4 angka, mean no bad la(kalu nak kompare ngan aku).

Dia menggunakan warna pink sebagai warna utama blog dia( dah warna feveret pompuan kan) dan dipadankan dengan (cewah) dengan anak ayam yang kiut menunjukkan kreatviti dia dalam menghias blog kepunyaannya(ngampu abis ney, nak rase cekelat cair tuh).

Yang paling best, korang buleh tengok ‘kemalasan’ tahap melampau a.k.a tahap dewa kat mana dia punya post bulan April yang paling sikit, bape agak2 korang?  10? 1? 0? Masyaallah, sampy gitu sekali korang teka yer. Ala, ckit jer ader la dalam 60, diulangi NAM PLOH JER.

Jadi, aku pun dah invite lagi dua kawan aku ney ntok join kontest ney

PB (????)

Usamah (budak genius)

Zuhdi (hensem)

Jadi, kepada mereka nak join atau sekadar nak kenalan or menggatal dengan empunya badan blog ney…. korang bleh la klik kat SINI.

3 ulasan:

Izyan Masri berkata...

FUUH2.TIUP SINI SIKIT BIAR MENANG,KAHKAH.THANKS JOIN YE :D

peep berkata...

grrrr.. ustazah atas ni san keje die mmg niup je..hahahahaha :)

esanudyn@the kunyit berkata...

ko pun dia tiup jugak ker? hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...